Za petak najavljeni prekidi u isporuci električne energije

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 13.01.2023 godine planirani prekidi u isporuci električne energije, i to:

  • u vremenu od 09:00 do 10:35 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Brod tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama dio Tuleka (blizina kružnog toka), koje se napajaju sa trafo područja: Tulek 2.
  • u vremenu od 11:00 do 12:55 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Brod tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Trg 7. oktobra, koje se napajaju sa trafo područja: Trg Lenjina.
  • u vremenu od 13:20 do 13:55 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Brod tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama dio Stadionske ulice, koje se napajaju sa trafo područja: Stadion 1 (Stadionska ulica).

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost.

S poštovanjem,
MH „Elektroprivreda Republike Srpske“ MP a.d. Trebinje
ZP „Elektro Doboj“ a.d. Doboj
SEKTOR ZA MJERENJE I ODNOSE SA KORISNICIMA
Tel. 065/034-946

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)