Vukojević: ZimzoBrod kao namjera da se obogati novogodišnji sadržaj za najmlađe

U Brodu će predstojeći novogodišnji praznici proteći u znaku manifestacije „ZimzoBrod“, koja se po prvi put organizuje, a u planu je da postane dio zime i slavljeničke atmosfere u ovoj lokalnoj zajednici.

U Turističkoj organizaciji opštine, koja je nosilac organizacije ovog projekta, najavljuju da će „ZimzoBrod“ biti održan od 27. decembra do 7. januara iduće godine.

Direktor Turističke organizacije, Goran Vukojević, objašnjava da se ideja za eksperimentalno izdanje „ZimzoBroda“ rodila iz namjere obogaćivanja novogodišnjih sadržaja za djecu i mlade, ali i starije.

“Projekat je prvenstveno namijenjen mlađoj polulaciji, jer želimo da im pružimo više sadržaja u predstojećoj zimi. „ZimzoBrod“ realizujmo po ugledu na Zimzograd koji imaju neke veće sredine, a rezultate i odjek u javnosti tek ćemo da vidimo. Smatram da možemo uspješno sprovesti ovu ideju i vjerujem da će u budućnosti ovo postati dobra priča”, kazao je Vukojević.

Od gastro ponude, luna parka do klizališta

“Biće postavljene kućice s raznim programima, luna park i klizalište. Pripremamo i bogat kulturno-zabavni program, predstave, doček dječije Nove godine, koncerte. „ZimzoBrod“ će se održati u gradskom parku ispred Sportsko-kulturnog centra gdje postoje fantastični uslovi za održavanje ovakvih sadržaja”, pojanio je Vukojević.

Iako je ovo tek prvo izdanje, u Turističkoj organizaciji vjeruju da „ZimzoBrod“ može postati i mamac za goste iz susjednih oština.

“Sličnih događaja neće biti u nekoliko susjednih opština tako da smo ubjeđeni da će Brod biti mjesto dobrog novogodišnjeg druženja Brođana i gostiju”, naveo je Vukojević.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)