Vodili ljubav, pa upali u bunar

Djevojka i mladić, oboje stari 25 godina, izbjegli su ozbiljne povrede tokom izliva nježnosti na jednoj parceli u Đurđevcu kod Koprivnice.

Naime, par je u naletu strasti u subotu oko 22 sata završio u bunaru, prenosi Telegraf.

Oni su bili gosti u svatovima, a poslije nekoliko plesova buknula je ljubavna hemija između njih, pa su potražili mjesto na kojem mogu da se osame.

To su mjesto pronašli na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od lokalnog hotela.

Ali, uz šikaru se nalazi i stari bunar koji je bio pokriven limenim poklopcem, a zaigrani par je u naletu strasti legao na taj poklopac. On je pod njihovom težinom popustio, pa su oboje upali u bunar.

Sreća u nesreći je da njihov pad u bunar dubine četiri metra nije imao tragične posljedice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode.

Poslije pada i nenadanog kupanja, djevojka je počela vikom da traži pomoć, a njene je povike iz hotelske sobe čuo jedan od gostiju.

On je odmah izašao u predvorje hotela, ali povika više nije bilo, pa nije mogao da locira otkud su dolazili pozivi u pomoć.

Ipak, nakon nekoliko minuta ponovo su se čuli povici pa ih je dotični gospodin locirao i uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

“U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u ozidani dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih povreda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim povredama glave pa je odmah puštena kući”, pričaju svatovi.

Sreća je, dodaju oni, da se sve dobro završilo, pa da sad mogu svi da se šale na račun novopečenih ljubavnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)