Uskoro otvorenje sezone kupanja, ulaznice na nivou prošlogodišnjih

Još nekoliko dana ostalo je do zvaničnog otvorenja sezone kupanja na gradskim bazenima u Brodu. Prvi kupači, u ovom velelepnom objektu, trebalo bi da budu ugošćeni najkasnije 15. juna. Do tada, ekipe KOMVOD-a vrijedno pripremaju objekat i bazene kako bi sve bilo spremno i po najvišim standardima.

“Uveliko pripremamo sva tri bazena, sređujemo objekat koji ćemo narednih dana „osvježiti“ i spolja i iznutra jer želimo da našim gostima pružimo najbolju moguću uslugu. Vjerujemo u dobru posjećenost sugrađana ali i gostiju iz drugih opština i nadamo da ćemo imati mnogo sunčanih dana. Mi ćemo učinili sve da se posjetioci osjećaju ugodno, te u prijatnom ambijentu, besprijekorno čistu vodu, uz bogatu ugostiteljsku ponudu i druge sadržaje provedu ugodno ljeto na bazenima, rekao je Đurđević u intervjuu za Radio Brod.

Prema riječima Đurđevića, cijene ulaznica se neće mijenjati u odnosu na prošlu godinu. Takođe, kao i prethodnih godina, mališani neće ostati uskraćeni za školu plivanja koja je do sada bila besplatna, a nadati je se da će se ta praksa nastaviti i ove godine.

Podsjećamo, prošlogodišnje cijene za ulazak na bazen bile su sljedeće – za jednodnevnu ulaznicu trebalo je izdvojiti 4 KM po osobi, za djecu 2 KM, a za ulazak nakon 16 časova odrasli plaćaju 3 KM. Mjesečna ulaznica na gradske bazene bila je 50, a sezonska 100 KM. Iznajmljivanje ležaljke po komadu je 3 KM dnevno, dok je dnevno iznajmljivanje kompleta (2 ležaljke, sto i suncobran) 10 KM.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)