Upriličen prijem za najuspješnije brodske karatiste

Anastasija Mitrović, Ema Vasilić, Tina Tešanović, Sara Duronja, Nina Ružojčić, Teodora Duronja i Jovan Broćilo, takmičari su KK „Polet“ iz Broda koji su na nedavno održanom regionalnom takmičenju u Modriči i prvenstvu Republike Srpske u Brčkom ostvarili izuzetan uspjeh i dokazali da je posvećenost predanom radu siguran put do uspjeha.

Čestitke karatistima i trenerima uputio je načelnik opštine Brod Zoran Vidić koji je tokom današnjeg prijema za mlade i uspješne sportiste organizovao prijem. Vidić je istakao da je opredjeljenost Lokalne uprave podrška razvoju sporta i takmičarima koji ostvaruju pažnje vrijedne rezultate. Istakao je da će svaki vid promocije vrijednih rezultata biti nastavljen i ubuduće te da sportisti i sportski kolektivi mogu računati i na značajniju materijalnu podršku iz opštinskog budžeta.

Načelnik Broda Zoran Vidić s karatistima iz KK “Polet” Brod

Trener KK ”Polet” Jovana Ignjatić, zahvalivši se na prijemu, istakla je da u klubu veoma cijene to što rukovodstvo lokalne zajednice prepoznaje uspjehe koje su karatisti ostvarili. Dodala je da je riječ o izuzetno vrijednoj djeci koja mukotrpno treniraju, a rezultatima promovišu sebe, klub i svoju opštinu.

U Brčkom, u konkurenciji kadetkinja, Anastasija Mitrović u borbama do 47 kilograma osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju te postala prvakinja RS, dok je Sara Duronja u borbama do 54 kilograma osvojila bronzanu medalju. Ekipno, Anastasija Mitrović, Sara Duronja, Tina Tešanović i Ema Vasilić osvojile su drugo mjesto i srebrnu medalju. Na regionalnom takmičenju u Modriči, Nina Ružojčić i Teodora Duronja zauzele su po treće mjesto, dok je Milan Broćilo osvojio drugo mjesto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)