Udruženju dijabetičara “Siofor” danas donirano 200 aparata za mjerenje nivoa glukoze u krvi

Predstavnici farmaceutske kompanije ’’Medlab One’’, distributeri svjetski renomirane kompanije dijabetes asortimana ’’Ascensia’’, uručili su danas brodskom Udruženju dijabetičara ”Siofor” 200 aparata za samotestiranje, mjerenje i kontrolu nivoa glukoze u krvi.

Nevena Vuksanović iz kompanije ’’Medlab One’’, izrazila je zadovoljstvo što su u prilici da, donacijom neophodnih aparata, pomognu ovom brodskom udruženju. Dodala je da će se slične akcije nastaviti i u narednom periodu.

Predsjednik brodskog Udruženja dijabetičara Željko Ružojčić, zahvalio se kompaniji ’’Medlab One’’ na ovoj vrijednoj donaciji.

On je ovom prilikom napomenuo da će aparati biti podijeljeni Brođanima oboljelim od dijabetesa i podsjetio da se sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 065/634-307.

Uručenju donacije, pored predsjednika skupštine udruženja dijabetičara ”Siofor” Zorana Vidića, prisustvovao je i šef kabineta načelnika opštine Brod Vanja Nikolić. Ovom prilikom, on je istakao da će lokalna uprava, u skladu sa mogućnostima, pružati pomoć udruženju i njegovim članovima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)