U Kolibama više nema “Sloge”?

Sinoć je u klupskim prostorijama NK “Sloge” iz Gornjih Koliba održan sastanak igrača i uprave istoimenog fudbalskog kluba. Povod za sastanak bio je razgovor o budućnosti ovog sportskog kolektiva.

I donesena je najgora moguća odluka. Odlukom igrača i uprave – NK “Sloga” se gasi. Na sastanku je konstatovano da ne postoje uslovi da se igra prvenstvo, koje bi trebalo početi već sljedeći vikend. Deficit igračkog kadra, s kojim se ovaj klub bori još od prošle sezone, bio je presudan za ovakvu odluku.

Igrači, sada već ugašenog kluba, uredno su dobili “čiste” papire kako bi mogli biti registrovani u drugim klubovima. Uprava je apelovala na igrače da, prethodno zaduženu sportsku opremu, vrate u prostorije kluba.

Takođe, iz “Sloge” su uputili zahvalnost svim donatorima koji su u prethdnom periodu finansijski pomagali klub, kao i onima koji su svojim radom održavali stabilnost kluba, ali i igračima koji su do samog kraja bili uz “Slogu”.

Klub je u prethodnom periodu napustilo nekoliko igrača. Josip Blažanović je otišao u OFK Polet 1926, Suad Mašić se (privremeno) povukao iz fudbala, Admir Žilić se vratio u Kotorsko…

Tužno je čuti i pročitati da se sportski kolektivi gase, posebno u seoskim mjesnim zajednicama. To bi trebala biti mjesta okupljanja mladih ljudi koja bi poslužila za druženje, zabavu i dobar provod, s naglaskom da je rezultat u drugom planu.

2 thoughts on “U Kolibama više nema “Sloge”?

  1. Zborište i Liješće sigurni, Zadrugar izgubio - eBrod 13/09/2021 at 3:58 pm

    […] Boljanića. Dolaskom Mehe Koje za šefa stručnog štaba Zborištana, ali i nekolicinom igrača iz nedavno ugašene NK Sloge (povratnici Ervin Mašić, Haris Žepčan), ova ekipa je doživjela preporod. Duža klupa i veći […]

    Odgovori
  2. Počela Područna liga Doboj-Brod | eBrod 30/08/2021 at 2:25 pm

    […] će imati svoja četiri (?) predstavnika – FK Zborište, FK Liješće, FK Zadrugar, a (valjda) uz njih i NK Sloga iz […]

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)