Timski duh i međusobno uvažavanje radnika na prvom mjestu Rafineriji nafte

U sklopu obilježavanja 130 godina postojanja Rafinerije nafte Brod, u proteklom periodu organizovala je niz manifestacija.

Prvobitno, u junu je organizovana manifestacija u parku, gdje su najmlađi Brođani imali priliku da pokažu svoje slikarsko umijeće. Birao se najbolji crtež na asfaltu i na papiru. Preko 400 mališana oslikalo je staze gradskog parka, i to na teme: Šta se pravi od nafte i gasa, Moja mama/tata rade u Rafineriji, Moj grad Brod i Rafinerija nafte, Srpsko-rusko prijateljstvo država i generacija. Takođe, mališane su zabavljali i animatori – Maša i medo, klovn Fazonko…

Zatim, potkraj prošlog mjeseca održano je takmičenje u pripremanju riblje čorbe između strukturnih odjela Rafinerije Brod. Isto je „pokazalo da je timski duh i međusobno uvažavanje na prvom mjestu“, tvrde iz Nestra.
Za najbolje timove prema ocjeni stručnog žirija izabrani su:

  1. Tim Sektora za preradu
  2. Tim servisa
  3. Tim elektroinstalacija

Da iznenađenjima nema kraja, i da Rafinerija brine o edukaciji svojih sugrađana, dokazuju još dvije manifestacije pod pokroviteljstvom ovog giganta.

„Zatim smo za naše zaposlene organizovali predavanje i prevetitvne mjere za čuvanje i jačanje zdravlja, a za najmlađe sugrađane priredili smo nezaboravan šou sa animatorima i predstavu “Bajka o psiću” u izvođenju Dječijeg pozorišta Republike Srpske“, navodi se iz Nestra.

fotografije: Facebook Nestro

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)