Sutra zasjeda Skupština opštine, pred odbornicima 14 tačaka

Za sutra je zakazana 6. redovna sjednica Skupštine opštine Brod. Kao i prethodne sjednice, i ova će početi u 9 časova u amfiteatru Srednje škole “Nikola Tesla”.

Pred odbornicima će se naći 14 tačaka dnevnog reda.

Sutra možemo očekivati razrješenja vršilaca dužnosti načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju, te Odjeljenja za finansije, kao i imenovanje načelnika odjeljenja. Sadašnji vršioci dužnosti pomenuta dva odjeljenja Vojislav Milosavljević i Miroslav Vuković trebalo bi da budu imenovani na mandatni period.

Takođe, planirano je da se imenuje i vršilac dužnosti načelnika u Odjeljenju za inspekcijske poslove i poslove komunalne policije.

Odbornici će raspravljati i prijedlozima Zaključaka o usvajanju Izvještaja o bezbjednosti saobraćaja na području opštine Brod za 2020. godinu, kao i Izvještaja o radu JP “Radio Brod” za 2020. godinu.

Kada je u pitanju JKP “Komvod” ad Brod, poslovanje ovog preduzeća biće tema dvije tačke Dnevnog reda, a odnosi se na Izvještaj Načelnika opštine Brod o radu Skupštine akcionarskog društva, te Informacije o poslovanju za 2020. godinu.

One thought on “Sutra zasjeda Skupština opštine, pred odbornicima 14 tačaka

  1. Nevena Savkovic 28/06/2021 at 1:44 pm

    Super ,treba nam vise komunalnog reda i čistoće u gradu.Očekujem doprinos kako Komvoda tako i angažman komunalne policije i načelnika Odjeljenja i nadzor u održavanju komunalnog rada. Potrebno nam je redovno ciscenje ulica i kosenje ali i kontrola uradjernog posla a bogami i sankcionisanje gradjana koji bacaju smece i razbijaju po nasipu i uništavanju postavljene kante za smece. Molila bih da ovo shvatite kao dobronamjernu kritiku u želji da nam ovaj naš mali grad bude čist i uredan. S poštovanjem i srecan rad svima.

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)