Srednjoškolci organizovali novogodišnju predstavu za najmlađe

Sve je počelo upravo kao novogodišnja bajka, Djeda Mraz, njegovi pomoćnici, irvasi, paketići, mnoštvo ukrasa i balona i sve ono što ovu bajku čini bajkom. I tako na trenutak svi brodski klinci našli su se u bajci, jer ovo su zaista njihovi dani. Pregršt zanimljivih aktivosti, priredbe, nastupi i paketići.

U amfiteatru SŠC „Nikola Tesla“ juče je bilo zaista veselo, a novogodišnju priredbu i preko 400 paketića za njih su pripremili njihovi drugari, učenici ove škole i članovi Savjeta učenika.

Inače, ne trebamo Brođane ni podsjećati da članovi ovog Savjeta svake godine brodske mališane obraduju velikim brojem paketića.

Novina je bila pozorišna predstava koju je dramska sekcija škole pripremila za ovu posebnu priliku, rekla je Dunja Ignjatić i dodala da su priredbu pripremili kako bi najmlađima izmamili najljepše osmjehe i zaista bilo je tako.

Dramsku sekciju vodi profesorica Jelena Golić,  a ona je rekla da su utisci fantastični, da su mališani uživali što su svakako  i pokazali gromoglasnim aplauzom i svojim učešćem u programu. Oni su pljeskali, smijali se i sa nestrpljenjem očekivali Djeda Mraza.

Predsjednik Savjeta učenika, Živan Labus, izrazio je zadovoljstvo što su na ovaj način uspjeli da obraduju mališane.

-Korona je u proteklom periodu  onemogućila da uradimo ono što smo željeli. Paketiće koje smo prikupljali,  dijelili su mališanima po ustanovama.  Ove godine konačno smo uspijeli da ostvarimo svoje planove te da pored paketića  mališane obradujemo  i novogodišnjom predstavom-, rekao je Labus.

Da je Savjet učenika, zaista jedna veoma samostalna organizacija čiji je rad svakako hvale vrijedan, potvrdio je i Vedran Pjanić, pedagog i koordinator rada Savjeta učenika.

U prepunom amfiteatru klinci i klinceze učestvovali su u veseloj novogodišnjoj predstavi, družili se sa Djeda Mrazom, slikali se, smijali i pjevali, ali i ponijeli svojoj kući paketiće prepune slatkiša u kojima oni zaista uživaju.

(RadioBrod/V.G.)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)