Spriječen pokušaj samoubistva u Novom Selu

Zahvaljujući policijskim službenicima CJB Brod i CJB Derventa, Stefanu Pijetloviću, Draganu Kokanoviću, Marku Pejiću, Edinu Kariću i Nevenu Puljanoviću juče je spašen jedan mladi život. Brzom intervencijom uspjeli su da spriječe pokušaj samoubistva 28-godišnjeg mladića.

Na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedan mladić Gradiške nalazi na području opštine Brod, te da ima namjeru da počini samoubistvo, policijski službenici Policijskih stanica Brod i Derventa su odmah krenuli da obilaze teren.– U mjestu Novo Selo locirali su automobil ispred jednog napuštenog pomoćnog objekta te ulaskom u navedeni objekat ugledali su muškarca na visini od oko 5 metara sa omčom oko vrata – pojašnjava portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Dodaje da je nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja, policijski službenici su se uspjeli popeti na tavan te osloboditi mladića od omče oko vrata, te ga nakon dužeg razgovora bezbjedno spustiti u prizemlje objekta.

– Mladiću je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je prevezen u dobojsku bolnicu – istakla je Kerkezova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)