SNSD konsoliduje redove u Posavini: Brod domaćin sastanka regionalnog karaktera

Opštinski odbor SNSD-a Brod juče je bio domaćin i inicijator regionalnog sastanka komšijskih opštinskih odbora – Dervente, Modriče, Vukosavlja, Šamca i Odžaka.

Konačna namjera je da se poboljša komunikacija i koordinacija za naredni period. Svi smo ovdje svjesni težine i ozbiljnosti političkog momenta u kom se nalazimo, a smatramo da bi razmjena ideja pomogla da adekvatnije pripremimo odgovore na sva pitanja koja se nameću i koja će se nametnuti. Budući da je ova godina izborna, i kao takva zahtjeva odgovornost i političku ozbiljnost svakog aktera na sceni”, tvrdi Milan Zečević, predsjednik odbora u Brodu.

Na sastanku je analizirano stanje u odborima, razmatrani su neophodni koraci, te usvojeni planovi za naredni period. Kao osnovni zaključak sastanka jeste neprikosnovena podrška politici u procesu prenosa nadležnosti koju provodi SNSD na nivou Republike Srpske, kao i puna podrška kandidatima SNSD-a na predstojećim parlamenatrnim izborima.

Pobjedi u Posavini nada se i Igor Žunić, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i aktuelni predsjednik derventskog odbora pomenutog političkog subjekta.

Svi smo svjesni situacije kojoj se nalazimo i tu smo da napravimo planove, ideje i da u narednom periodu, posebno u izbornoj godini, SNSD ponovo ostvari pobjedu ovdje u Posavini onako kako je uvijek bilo jer je SNSD i nosio razvoj Posavine“, izjavio je Žunić.

foto: RTRS/printscreen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.