Skupština krajem juna: Turistička, KOMVOD, Dom zdravlja i Radio Brod među tačkama dnevnog reda

Kolegijum Skupštine opštine Brod, na danas održanoj sjednici, utvrdio je dnevni red sadržan u 10 tačaka i datum održavanja naredne 17. redovne sjednice Skupštine opštine Brod.

Između ostalog, odbornici će razmatrati nacrt Odluke o usvajanju rebalansa budžeta opštine Brod za tekuću godinu, prijedlog Odluke o raspisivanju javnog konkursa i utvrđivanja kriterijuma za izbor i imenovanje člana UO JU „Turistička organizacija opštine Brod“ i dva člana UO JZU „Dom zdravlja“ Brod i prijedlog rješenja o imenovanju komisije za izbor i imenovanje člana UO JU „Turistička organizacija opštine Brod“ i dva člana UO JZU „Dom zdravlja“ Brod.

Na odborničkim klupama naći će se i Izvještaj o radu JP „Radio Brod“ d.o.o. Brod za 2021.godinu, Izvještaj o bezbjednosti saobraćaja na području opštine Brod, kao i Informacije o poslovanju JKP „Komvod“ a.d. Brod za 2021. godinu, materijalnom položaju penzionera te Informaciju o korisnicima socijalne zaštite na području opštine Brod.

Održavanje 17. redovne sjednice SO Brod zakazano je za srijedu, 29. juna, u skupštinskoj sali s početkom u 9 časova, a direktan prenos možete slušati u programu Radio Broda i na portalu: radiobrod.live

Izvor: Radio Brod

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)