Sjednica SO Brod zakazana za 21. decembar

Skupština opštine Brod na narednom 11. redovnom zasjedanju, zakazanom za 21. decembar tekuće godine razmatraće Prijedlog budžeta opštine Brod za iduću godinu, kao i Prijedlog Odluke o izvršenju budžeta za 2022. godinu.

Na danas održanoj sjednici skupštinskog Kolegijuma usaglašen je dnevni red 11. redovne sjednice SO sadržan u 18 tačaka, a za datum zasjedanja određen je 21. decembar ove godine.

Pored budžeta, kao jednog od najvažnijih dokumenata za lokalnu zajednicu, na odborničkim klupama naći će se i Prijedlog Odluke o utvrđivanju poreske stope za oporezivanje nepokretnosti na području opštine u idućoj godini, odluke o dopunskim pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Skupština će razmatrati i Izvještaj o provedenoj finansijskoj reviziji opštine Brod za prošlu godinu, kao i Izvještaj o donesenom Akcionom planu za otklanjanje nedostataka utvrđenih pomenutom revizijom.

U dnevni red uvršten je i Prijedlog rješenja o imenovanju direktora JZU „Dom Zdravlja“ Brod, te Prijedlozi Odluka o davanju saglasnosti na godišnje programe rada i finansijske planove javnih Ustanova: „Centar za socijalni rad“, Turistička organizacija opštine Brod“, i „Doma zdravlja“ Brod.

Naredna, 11. po redu sjednica Skupštine, biće održana u utorak 21. decembra u amfiteatru JU SŠC „Nikola Tesla“, a direktan prenos od 9.00 časova moći ćete prati u programu Radio Broda.

Radio Brod

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)