Sastanak Koordinacionog odbora Boračkih organizacija regije Doboj

U Brodu je juče, 18. marta, održan sastanak članova Koordinacionog odbora Boračkih organizacija Regije Doboj. Zbog virusa korona sastanak je dogovoren sa manje članova nego što delegira regija. Prisutni su bili delegati iz Broda, Šamca, Dervente, Petrova i Stanara, a odsutni su bili članovi iz GBO Doboj, Modriča i Vukosavlje.


Ispred BORS sjednici su prisustvovali predsjednik Predsjedništva Goran Rogić, član Predsjedništva Miodrag Stevanović i predsjednik Odbora RVI Radan Ostojić.


Glavna tema sastanka je bila aktuelna problematika BORS i boračkih pitanja, kao i dogovori za članove regije Doboj za Skupštinu u BORS. Zbog određenih pitanja koja su prepreka za rješavanja bitnih problema boračkih kategorija, dogovoreno je iniciranje održavanja vanredne skupštine BORS. Takođe su postignuti i dogovori za prijedloge predstavnika i regije u BORS.

Za predsjedavajućeg KO BO regije Doboj predložen je Lazar Blagojević iz Šamca, za Odbor PPB u BORS predložena je Živka Mokrić takođe iz Šamca i za Odbor RVI u BORS predložen je Živko Radić iz Petrova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)