Ružojčić još četiri godine na čelu Udruženja penzionera

Na izbornoj skupštini Udruženja penzionera, koja je održana danas u Brodu, delegati skupštine jednoglasno su za naredni četvorogodišnji period za predsjednika Udruženja izabrali dosadašnjeg predsjednika Đorđa Ružojčića kao i predsjednika Skupštine Slobodana Budisavljevića.

Predsjednik Ružojčić na Skupštini je podnio izvještaj o radu udruženja i finansijski izvještaj o poslovanju udruženja za predhodnu godinu , kao i plan rada udruženja za narednu 2023. godinu.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik udruženja penzionera Republike Srpske Ratko Trifunović koji je rekao da je Udruženje penzionera u Brodu sa najmanjim obuhvatom članstva u Republici Srpskoj jer u Brodu ima 2431 penzioner dok ih je 1100 članova udruženja, te da ovoj problematici u narednom periodu treba posvetiti posebnu pažnju.

Novoizabrani predsjednik Udruženja penzionera Đorđe Ružojčić zahvalio se delegatima skupštine na podršci, te objasnio da će udruženje i u narednom periodu nastojati da pomaže sve penzionere kojima je pomoć potrebna.

Na skupštini se govorilo i o mogućnosti povećanja članarine sa 3 na 4 KM, ali je novoizabrani predsjednik rekao da brodski penzioneri nisu u ovom trenutku, zbog poskupljenja proizvoda na tržištu i rastuće inflacije, u mogućnosti da prihvate ovaj prijedlog.

RadioBrod/V.G.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)