“Running team Brod” učestvovao na uličnoj trci u Modriči

U Modriči je u subotu, 10. jula 2021. godine održana 3. ulična trka „Modriča 2021“.

Organizator trke je Atletsko – rekreativni klub „Modriča“.

Učešće je uzelo oko 400 takmičara svih kategorija. Start i cilj trke bili su na Trgu Dr Milana Jelića gdje su uručeni pehari, medalje, te novčane nagrade najbolje plasiranim atletičarima. Trku je zvanično otvorio načelnik opštine Jovica Radulović.

Davor Kokić, Goran Marinković, Milosav Mitrić, Goran Kačar, Dario Kovačević, Dalibor Jovičić, Dario Veselinović, Nandino Malešević, Đorđe Ćerić (četvrtoplasirani), kao i jedna dama među njima Milena Đukić Jovičić, te troje mališana – ponosno su predstavljali Brod.

Ono što je zanimljivo kada je u pitanju Nandino Malešević jeste podatak da je to njegova druga utrka taj dan. Naime, Malešević je prethodno učestvovao na Summer termag challenge race gdje je osvojio treće mjesto nakon pretrčana 34 km.

Fotografija: Mićo Mitrić

U konkurenciji seniora, na stazi dugoj 10 kilometara trčalo je 110 takmičara iz Rusije, Bjelorusije, Srbije, Hrvatske, Federacije BiH i Republike Srpske. Pobjednik trke je Milan Mitrović iz Beograda sa vremenom od 31 minut i 9 sekundi.

Drugi je bio Mlađan Samardžić iz Brčkog, koji je pretrčao stazu za 33,16 sekundi , a treći njegov brat Srđan Samardžić sa 34,21.

Trku su istrčale i 52 seniorke. Biljana Cvijanović iz Doboja, koja živi u Beogradu je stigla prva na cilj sa vremenom 37 minuta i 55 sekundi. Drugo mjesto je osvojila Lusija Kimani iz Prijedora, pobjednica prethodne dvije trke, sa vremenom 39,10, a trećeplasirana je bila Sanja Sabo iz Đakova sa 41,43.

U okviru 3. atletske trke održano je i takmičenje za najmlađe, u pet kategorija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)