Ritam Evrope: Otvoreno glasanje za najbolju pjesmu

Glasanje je otvoreno u Jutarnjem programu Radio-televizije Republike Srpske, a spot kojim će učesnice predstaviti Pale premijerno će moći da se pogleda 25. septembra u 17.20 časova.

Nastavak takmičenja zasniva se na glasanju, kada će svi moći da daju svoj glas za neki od 15 gradova u Republici Srpskoj.

Ritam Evrope naziv je najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja, koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću i ima tradiciju dužu više od 12 godina. Kao takvo podržano je od strane ambasadora zemalja Evrope, Izraela i Australije.

Ritam Evrope je takmičenje koje zapravo okuplja djecu i omladinu uzrasta od 14 do 21 godine, koja pored svog grada ili opštine predstavljaju i pjevaju na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela ili Australije.

Ukupan maksimalan broj gradova predstavnika – takmičara je 24 u jednoj zemlji. Proces priprema djece za televizijski prenos traje devet mjeseci u toku kojih se oni obučavaju sa televizijskim timovima Ritma Evrope da u televizijskom prenosu predstave dodeljenu zemlju Evrope, Izrael ili Australiju.

Vanja Jaćimović, predstavnik Broda (foto: YT K3 prtsc)

Po uzoru na Evroviziju, pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa i gledalaca koji glasaju SMS porukama.

Glasanje se vrši tako što se pošalje tekst:

PJESMA (razmak) redni broj nastupa – npr. PJESMA 01 na broj 091510720.

Glasanje je moguće sa svih brojeva telefona moblinih operatera u BiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)