Poznat termin održavanja nove sjednice Skupštine opštine. Izvjestan i direktan prenos

Na sjednici kolegijuma koja je održana danas, jednoglasno su podržane sve tačke dnevnog reda predviđene za 4. redovnu sjednicu SO Brod.

Na redovnoj sjednici odbornici će, između ostalog, razmatrati prijedlog Odluke o komunalnim taksama, prijedlog Odluke o raspisivanju Konkursa za izbor najuređenijeg dvorišta, balkona ili ulaza u stambenu zgradu i utvrđivanje kriterija, prijedlog Odluke o ekonomskoj cijeni usluge JUP „Beli anđeo“ Brod za 2021. godinu, kao i prijedloge Zaključaka o usvajanju Izvještaja o radu javnih ustanova „Centar za socijalni rad“, „Turistička organizacija opštine Brod“, „Dom zdravlja“, kao i Izvještaj o radu Crvenog krsta za 2020. godinu.

Odbornici će na sjednici razmatrati i Odluku o pomoći za suzbijanje posljedica epidemije,  privrednicima na gradskoj pijaci, za koju će potrebne materijale dobiti na samoj sjednici.

Sjednica će se održati u amfiteatru SŠC „Nikola Tesla“ u četvrtak, 22. aprila, s početkom u 9 časova, a zbog velikog interesovanja Brođana za prenos sjednice, po riječima predsjednika  SO Brod Aleksandra Kruškonjića, učiniće se sve kako bi se do narednog zasijedanja obezbijedili svi potrebni tehnički uslovi za direktan prenos sjednice Skupštine opštine Brod.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)