Pozitivne vibracije iz Doma zdravlja: Obezbijediti što veći broj specijalističkih pregleda u Brodu

Novoizabrani direktor JZU Dom zdravlja Brod Igor Jeremić danas je u Doboju prisustvovao radnom sastanku s rukovodstvom JZU Bolnica “Sveti Apostol Luka” na čelu s direktorom Mladenom Gajićem.

Povod za sastanak bio je unapređenje zdravstvene zaštite čvršćim uvezivanjem ove dvije ustanove u skorijoj budućnosti.

“Saradnja ove dvije ustanove mora biti na visokom i zavidnom nivou. Danas smo razgovarali o poboljšanju kvaliteta usluga koje naš Dom zdravlja pruža svojim korisnicima. Konkretno, nastojimo uspostaviti takav odnos da u Brod dovedemo što veći broj specijalista različitih profila, kako se naši sugrađani ne bi izlagali dodatnim troškovima putovanja u sedamdesetak kilometara udaljeni Doboj”, izjavio je Jeremić.

Jeremić tvrdi da ovim potezom brodska zdravstvena ustanova dobija na ozbiljnosti, i da je krajnji cilj vratiti građanima poljuljano povjerenje u Dom zdravlja, kao i davno izgubljenu reputaciju.

Ovo je prvi radni sastanak Jeremića van Broda nakon stupanja na dužnost prvog čovjeka Doma zdravlja Brod. I odmah se pristupilo rješavanju krucijalnih problema brodskog zdravstvenog sektora.

Sastanku su, pored direktora pomenutih ustanova, bili prisutni i zamjenik direktora dobojske Bolnice dr Siniša Marić te glavna sestra Bolnice Slobodanka Panić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)