“Ponosne kartice” i u Brodu

Načelnik opštine Brod Zoran Vidić i predsjednik Fondacije „Za porodicu“ Dragan Dakić, 9. novembra potpisali su Ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta pod nazivom “Prijatelji porodice“. Cilj projekta je podrška porodicama sa troje i više djece sa područja opštine Brod.

Porodice sa troje ili više djece, vlasnici „ponosnih kartica“, mogu ostvarivati popuste prilikom kupovine kod privrednih subjekata, ustanova i udruženja koji učestvuju i podržavaju ovaj humani projekat.

„Pravo na „Ponosnu karticu“, koja će glasiti na ime majke, imaju sve porodice sa troje ili više djece, od kojih je najmanje jedno maloljetno, sa boravištem na području opštine Brod“ istakao je Dragan Dakić.

Načelnik opštine Brod Zoran Vidić naglasio je da je podrška ovom projektu nastavak aktivnosti lokalne uprave na poboljšanju životnog standarda višečlanih porodica. Načelnik Vidić je dodao da vjeruje da će i privrednici podržati ovu inicijativu, i da će se dosta roditelja sa troje i više djece prijaviti za korišćenje “ponosne kartice“.

Radio Brod

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.