Policijski službenici PU Doboj u humanitarnoj akciji sa Saru Lazić iz Doboja

Policijski službenici Policijske uprave Doboj su povodom obilježavanja krsne slave MUP-a Republike Srpske u Sportskoj dvorani u Modriči organizovali turnir u malom fudbalu i stonom tenisu koji je ove godine bio humaninarnog karaktera.

Pored učesnika turnira ovoj humanitarnoj akciji su se odazvali i drugi zaposleni u Policijskoj upravi Doboj.

Sva prikupljena novčana sredstva biće uručena porodici petanestogodišnje devojčice Sare Lazić iz Doboja koja boluje od deformiteta kičmenog stuba zbog čega su joj potrebna sredstva za nastavak daljeg liječenja.

Odmah po uočavanju statusa na društevim mrežama koji su objavili Sarini roditelji, policijski službenici Policijske uprave Doboj su za dan organizovali ovu humanitarnu akciju sa nadom da će prikupljena novčana sredstva na neki način pomoći Sarinoj borbi protiv bolesti i olakšati  njenim roditeljima i porodici.

U ovom međupolicijskom takmičenju u malom fudbalu prvo mjesto je osvojila Policijska stanica Modriča, drugo mjesto je osvojila Policijska stanica Doboj 2, a treće Policijska stanica Derventa.

Prvo mjesto u stonom tenisu osvojio je Siniša Spasojević, drugo Dragan Dobrić, a treće mjesto je osvojio  Goran Đurković.

(MUP RS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)