Policija u Brodu oduzela tri automobila

Policijski službenici Policijske stanice Brod, 05.03. i 06.03.2021. godine, od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su tri putnička automobila marke „VW Golf”, “Citroen” i „Ford”.

​Policijski službenici Policijske stanice Brod, 05.03.2021. godine, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „VW Golf” kojim je upravljalo lice inicijala G.M. sa područja opštine Brod, prilikom čega je utvrđeno da isto upravlja neregistrovanim vozilom prije sticanja prava na upravljanje i da je isti pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 80 g/kg. Provjerama u službenim evidencijama utvrdili su da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.705 KM.

Fotografija: bljesak.info

​Policijski službenici Policijske stanice Brod, 06.03.2021. godine, kontrolisali su putnički automobil marke „Citroen“ na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake a kojim je upravljalo lice inicijala S.B. iz Broda, a koje je upravljalo vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom u Registru novčanih kazni utvrđeno je da navedeno lice ima dug u iznosu od oko 3.555 KM.


​Istog dana, policijski službenici Policijske stanice Brod, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „Ford” kojim je upravljalo lice inicijala N.J. sa područja opštine Brod, prilikom čega su utvrdili da navedeno lice upravlja vozilom pod dejstvom alkohola i to dok mu je vozačka dozvola oduzeta od nadležnog organa. Provjerom u Registru novčanih kazni utvrđeno je da isto ima dug u iznosu od 7.244 KM.

​Protiv navedenih lica će nadležnom susu biti podneseni Zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka.

​Policijska stanica Brod je tokom ove godine od višesktrukih povratnika u činjenju prekršaja ukupno oduzela šest putničkih automobila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)