Polet u seriji pobjeda, pao i Čelinac

U subotu su odigrani susreti 6. kola Druge lige RS (Zapad) u fudbalu.

Brodski OFK “Polet 1926” je optimistično dočekao ekipu Čelinca, osokoljen prošlonedjeljnom pobjedom nad ekipom Ukrine iz Čečave.

Trener Pijetlović je došao kao šok-terapija uspavanom timu Poleta.

Pijetlović je odlučio da izvede sljedeći sastav na megdan Čelinčanima:

Dobrijević, S. Đukanović, S. Bardak, Petrić, Karamehić, P. Bardak, Grozdanić, Sr. Đukanović, Kondić, Šervel, Blažanović.

Utakmica je počela čvrsto i agresivno. Polet je bio raspoložen za igru, ali su golovi u prvom poluvremenu izostali. Goste iz Čelinca domaći igrači i publika upamtili su, u prvom poluvremenu, po agresivnom pristupu igri i velikom broju prekršaja koje su napravili, a za koje je izostala pravovremena sankcija glavnog arbitra. Poluvrijeme je završeno neriješenim rezultatom, bez golova.

Zbog grubih startova nad Blažanovićem i Bardakom, trener Pijetlović je bio prinuđen da izvrši izmjene, pa su se na terenu, umjesto pomenutog dvojca našli Jovičić i Đekanović.

Drugo poluvrijeme je nastavljeno u istom ritmu kao i prvo. Polet je napadao i pokušavao probiti protivnički bedem, dok su gosti nastavili kako su počeli – grubim udarcima po igračima domaćina.

I kao da je proradio inat. Ne možete vi nas udarati, koliko mi možemo biti uporni u namjeri da postignemo pogodak. Igrao se 69′ kada je za 1:0 pogodio Aleksandar Kondić, za oduševljenje stručnog štaba i 50-ak navijača na tribinama gradskog stadiona.

Nastavio je Polet da napada, a dobru igru krunisao je, pet minuta prije isteka regularnog toka, napadač Stefan Šervel, za konačnih 2:0.

Ovom pobjedom, Polet je napredovao na tabeli i sada zauzima sedmu poziciju sa devet osvojenih bodova.

Sljedeće kolo, brodska ekipa gostuje u Banjoj Luci kod ekipe BSK-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)