Peticija za zabranu ulaska Jale Brata i Bube Korelija u Srbiju! Otkazan nastup i u Banjoj Luci

Skandal na nastupu Jale i Bube u Nišu, kada je bačen dječak s bine, izazvao je dosta negativnih komentara, ali je i pokrenuta peticija se reperima zabrani ulazak u Srbiju nakon incidenta na njihovom nastupu u Nišu.

“Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim ‘reperima’ jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema tu šta da traži”, piše u opisu peticije.

Od kada je napravljena peticija, 8.05.2021, potpisalo ju je  34.476 ljudi, a za samo 24 časa 30.407.

Naime, Buba i Jala sa reperom Inasom, 31. jula nastupili s u Nišu, a dok je Inas pjevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci i bukvalno ga bacili sa bine na publiku.

Nakon toga zaletjeli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Na snimku incidenta vidi se da Buba i Jala nisu reagovali kako bi zaštitili dječaka, zbog čega su on i njegov kolega razbjesnili javnost, prenosi “Telegraf.rs“.

Otkazan nastup u Banjoj Luci

Koncert muzičara Jale Brata i Bube Korelija koji je bio najavljen za 13. avgust u Banjaluci, neće biti održan.

Organizatori koncerta su u saopštenju naveli da su nakon otkazivanja koncerata u Crnoj Gori i Hrvatskoj “zbog uvođenja novih epidemioloških mjera i ponovog rasta broja zaraženih virusom COVID-19, donijeli odluku, da privremeno, do potpune stabilizacije epidemiološke situacije u regionu, otkažu ranije najavljen koncert u Banjaluci zakazan za 13.08.2021. godine”.

Postavlja se pitanje da li je koncert otkazan zbog epidemioloških mjera, dešavanja u Nišu ili zbog sve brojnijih negativnih komentara po društvenim mrežama u kojima su se najavljivali incidenti ukoliko koncert bude održan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)