Održano Predsjedništvo PDP-a. Gdje je Jelena?

Predsjedništvo PDP zasijedalo je juče, ali bez Jelene Trivić. Na fotografijama koje je na fejsbuku objavio predsjednik stranke, Branislav Borenović, vidi se da je na sjednicu došao Draško Stanivuković i da je atmosfera bila opuštena.

-Definisali smo plan aktivnosti, raspored obilazaka odbora i političke smjernice za naredni period, piše na zvaničnoj FB stranici PDP-a.

Nedostatak Jelene primjetili su i Borenovićevi pratioci i mnogo su, sudeći prema napisanom, bilo razočarani.

“Bez Jelene ste jedno veliko ništa. Živi bili pa vidjeli”, “Gdje je Jelena”, “Da ne fali neko”, samo je dio komentara.

Kako nezvanično saznaje Srpskainfo, razlog nedolaska Trivićeve najvjerovatnije je Stanivuković, koga je javno optužila za “simbiozu” sa Miloradom Dodikom. Ipak, povremeno navrati u prostorije stanke i kao potpredsjednica PDP održava kontakte da najužim rukovodstvom stranke.

Trivićeva, koja je bila kandidat za predsjednika Republike Srpske, skoro potpuno se povukla iz javnosti. Međutim, poručila je da planira da nastavak političkog djelovanja.

Isti dan, nakon par sati, Trivićeva se oglasila na putem svoje stranice gdje je pružila punu podršku dr Saši Borjanu – predsjedniku trebinjskog ogranka PDP-a.

“Fizičko nasilje i prijetnje bilo kome su nedopustive i zahtijevaju osudu, posebno kada je riječ o dr Borjanu koji je posljednja osoba koja je ovo zaslužila. Dr Borjan je u teškim trenucima za opoziciju bio spreman da stane na prvu liniju odbrane u borbi protiv režima, a ta borba je u Trebinju posebno teška. Ne ulazim u to šta je pozadina ovog događaja, ali svakako je važno da bez obzira na okolnosti, ostanemo zajedno na kursu snažne borbe protiv režima i podržimo one koji su za tu borbu bili spremni žrtvovati i svoj posao i egzistenciju porodice kao dr Borjan, a da bilo koju vrstu razmimoilaženja rješavamo isključivo razgovorom.”

Trivićeva i Stanivuković i dalje slove za najozbiljnije kandidate za budućeg predsjednika PDP.

Foto: PDP

(srpskainfo)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)