Održana priredba najmanjih maturanata iz “Belog anđela”

Prigodnom priredbom mališani iz JUP „Beli anđeo“ juče su se oprostili od ove ustanove, a od 1. septembra njih 26 /13 dječaka i 13 djevojčica/ vrtićke stoliće i stolice zamjeniće školskim klupama, novim drugarima i radnim obavezama, rekla je Marjana Papić jedna od vaspitačica koja je izvela ovu grupu.

Veliki broj majki, očeva, baka i deka oduševljeno su posmatrali priredbu u kojoj su se nizale pjesme, recitacije i igre. Oni su nam kroz priredbu pokazali šta je to što su naučili za ovih 5 godina, jer većina njih u vrtiću boravi od jaslica.

Mara Kojić, takođe vaspitačica grupe koja se priredbom oprostila od vrtića, vaspitačica i drugara, rekla je da su ova djeca kroz razne aktivnosti adekvatno pripremljena za korak dalje, odnosno školske obaveze i školu u kojoj će pokazati šta su sve naučili boraveći u vrtiću.

Najveću pažnju publike privukla je tačka „pleši-stani“ u kojoj su dječaci pokazali da i oni znaju da plešu, i to jako dobro.

U JUP „Beli anđeo“ bilo je juče živo, glasno i veselo i uprkos vrućini i sparini svi prisutni uživali su u onome što su mališani imali da pokažu.

Oni odlaze, a vaspitačice, ili kako ih oni zovu tete, ostaju da dočekaju neke nove klince i klinceze.

Izvor: Radio Brod

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.