Održan još jedan Bazar za Slobodanovo novo srce

Još jedan uspješan bazar u režiji neformalne grupe humanitarnih žena iz Broda pod nazivom “Budimo ljudi” danas je održan, kao i prethodnih nekoliko puta, na dvije lokacije – gradskom trgu i ispred Kort marketa.Današnji bazar, kao i prije dvije sedmice, organizovan je za Slobodana Kovačevića, 29-godišnjeg Brođanina, kojem je hitno neophodna transplantacija srca.

Ni ovoga puta njegovi sugrađani nisu zakazali. Pokazali su svoju humanu stranu i zavidan nivo empatije kada je solidarnost u pitanju.

– Dragi Brođani i svi drugi koji ste dali svoj doprinos. Svima Vam hvala na danasnjim donacijama za Slobodanovo srce. Hvala Vam na učešću u humanitarnom bazaru. Na današnjem bazaru je sakupljeno 3.175,20 KM i još jednom se zahvaljujemo, istakla je Dragana Aleksić ispred ove neformalne grupe.

Akcija i dalje traje, transplantacija iziskuje enormna novčana sredstva. Humanitarni bazari, humanitarne licitacije, masaže, logopedski tretmani, umjetnine likovnog stvaralaštva, humanitarni broj 1433 – sve se to odvija i nudi kako bi Slobodan što je prije moguće otišao na prijeko potrebnu operaciju.

Još jednom Vas pozivamo da i dalje pomožete i donirate na bilo koji način, sve dok se ne sakupi novac za njegov zivot. Mi to možemo – Budimo ljudi! Pozovite i 1433, dodaje Aleksić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)