Obavještenje za sve učenike i roditelje JU OŠ „Liješće“

Obavještavaju se učenici JU OŠ “Liješće” i njihovi roditelji da nastava u školskoj 2022/2023. godine počinje u četvrtak, 1. septembra 2022. godine.

Nastava će se izvoditi u dvije smjene. Prva smjena počinje u 7,00 časova, a druga smjena u 13,00 časova. Časovi će trajati 45 minuta, sa pauzama od 5 minuta – mali odmor i 15 minuta – veliki odmor. Veliki odmor je poslije drugog časa.

Raspored odjeljenja po smjenama:

Prva smjena: 1, 3, 6¹, 7¹, 8, 9¹.

Druga smjena: 2, 4, 5, 6², 7², 9².

I ove školske godine smjene će se rotirati. O načinu rotacije smjena ćemo vas naknadno obavjestiti, jer su pregovori u toku.

Prvi radni dan svi učenici od 2. do 9. razreda će imati po 3 časa. I prevoz učenika će biti organizovan u skladu sa tim rasporedom.

Za učenika 1. razreda će u 17,00 časova biti organizovana priredba. Nakon priredbe učenici će ostati da se upoznaju sa učiteljicom i da se dogovore o načinu rada. Oni tog dana nemaju redovnu nastavu.

Nastava u PŠ “Vinska” i PŠ “Gornji Klakar” počinje u 7,00 časova, a u PŠ “Donji Klakar” u 7,30 časova.

Produženi boravak i jutarnje čuvanje će raditi po prošlogodišnjem modeluProduženi boravak radi od 6,30 do 18,00 časova.

Jutarnje čuvanje za učenike putnike realizovaće se u periodu od 11,20 časova do dolaska organizovanog prevoza. Kada učenici putnici budu druga smjena i jutarnje čuvanje će se realizovati u drugoj smjeni.

Svim učenicima želimo srećnu i uspješnu novu školsku godinu!

JU OŠ „Liješće“

One thought on “Obavještenje za sve učenike i roditelje JU OŠ „Liješće“

  1. marija 20/09/2022 at 10:10 am

    Svaka cast za ovo jutarnje cuvanje, ovako rano, mislim da je to velika pomoc za roditelje, jos da u ucionice postave Ambilife uredjaje za preciscavanje vazduha, da im boravak bude ugodniji i da udisu cist i svijez vazduh.

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.