Najbolji učenici na prijemu kod načelnika

U sali za sastanke opštine Brod, načelnik opštine Zoran Vidić sa saradnicima, organizovao je tradicionalni prijem za vukovce i učenike generacije osnovnih i srednje škole u Brodu.

Vedran Topić vukovac je i učenik generacije SŠC „Nikola Tesla“, za nijansu bolji od svoje školske drugarice Anđele Spasojević, koja je takođe nosilac diplome „Vuk Karadžić“. I jedno i drugo za životni put biraju farmaciju.

Za učenik generacije trećeg stepena u SŠC „Nikola Tesla“ ove godine izabran je Radovan Đurić koji takođe planira da nastavi školovanje u Novom Sadu.

Vukovac Sara Duronja učenica je generacije 2020/21 u OŠ „Sveti Sava“. Sara je od početka školovanja sa velikim uspjehom učestvovala u nastavnim, ali i velikom broju vannastavnih aktivnosti, istakla je na prijemu nastavnica srpskog jezika i njen razredni starješina Božica Stjepanović.

U generaciji učenika koji su ove godine završili osnovno obrazovanje u OŠ „Sveti Sava“ nosilac vukove diplome je i Milana Rajak.

Vukovac i učenik generacije u OŠ „Liješće“ je Dajana Topić srećna je i ponosna na svoj uspjeh, a planira da upiše gimnaziju koja će joj pružiti dobru osnovu za dalje školovanje.

„Družiti se sa najboljima uvijek je izuzetan događaj“, rekao je Vanja Nikolić, šef kabineta načelnika opštine Brod i istakao da će lokalna vlast nastojati da uvijek bude podrška ovim mladim i upješnim ljudima.

Prijemu su, pored učenika, prisustvovali ponosni roditelji, nastavnici, profesori i direktori škola.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)