Maloljetnik sa ukradenim taksi vozilom sletio sa kolovoza

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 4.8.2021. godine, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode u mjestu Cerovica, područje opštine Stanari, u kojoj je maloljetno lice  sa područja opštine Stanari upravljajući  taksi vozilom marke „Škoda“ sletjelo sa kolovoza prilikom čega je zadobilo tjelesne povrede.

“Navedeno maloljetno lice je istog dana oko 14,00 časova, iskoristilo nepažnju vlasnika taksi vozila lica inicijala LJ.L. sa područja opštine Stanari, a potom je sjelo u njegovo vozilo i udaljilo se sa lica mjesta, gdje je ubrzo nakon toga  usljed neprilagođene brzine sletjelo sa kolovoza. Navedeni putnički automobil se nalazio parkiran pored puta u mjestu Cerovica, područje opštine Stanari i isto je bilo stavljeno u pogon, a od kojeg se vlasnik nalazio na udaljenosti od oko 15 metara. Uviđaj lica mjesta na navedenoj lokaciji su izvršili policijski službenici Policijske stanice Stanari”, navodi se u Saopštenju.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi maloljetnik je zadobio tjelesne povrede i istom je ukazana potrebna ljekarska pomoć, a potom je uz pratnju članova porodice odvezeno na dalje liječenje u dobojsku bolnicu (Odjeljenje neuropsihijatrije).

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)