Site icon eBrod

KMF “Brod” nije dozvolio da bodovi idu iz Broda

U okviru 10. kola Druge futsal lige Republike Srpske grupa Centar, petoplasirani KMF “Brod” preksinoć je dočekao drugoplasiranu ekipu prvenstva iz Jošavke.

Razigrane noge nakon prošlonedeljnog ponoćnog turnira kod igrača KMF Brod su plesale po velikoj dvorani Sportsko-kulturnog centra u Brodu. Kiša golova se mogla vidjeti, što u mreži domaćih, što u mreži gostujuće ekipe.

Odlična futsal utakmica brodskih momaka i pobjeda u nastavku prvenstva, poluvrijeme iz snova i vođstvo od 5-1, ali odlična ekipa KMF “Jošavka” se vraća u igru i dolazi do 5-5 za samo 7 minuta igre u drugom dijelu.

Međutim, domaći igrači nisu klonuli nakon uvodnog pritiska gostiju, već su se skoncentrisali na igru i dolaze do velikog trijumfa 7-5

Posebno je razigran bio Slobodan Pejičić sa četiri postignuta pogotka, doduše – jedan u vlastitu mrežu. Pored Pejičića, u ekipi domaćih, s tri pogotka, istakao se i Dejan Milovac. Za ekipu Jošavke dobru rolu pružio je Milko Babić koji je, baš kao i Milovac, postigao tri pogotka.

KMF “Brod” 7:5 KMF “Jošavka

Nakon ovog kola, Jošavka je ostala na drugoj poziciji, baš kao i Brođani na petoj. Sljedeće kolo ekipa iz Broda gostuje kod lidera prventstav u Kotor Varoši.

Exit mobile version