Još jedan oduzet automobil u Brodu

Policijski službenici Policijske stanice Brod, 11.3.2021. godine, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su putnički automobil marke „Peugeot 308”.

Policijski službenici Policijske stanice Brod, 11.03.2021. godine, u ulici Jovana Raškovića u Brodu, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „Peugeot 308” kojim je upravljalo lice inicijala A.G. iz Broda, prilikom čega je utvrđeno da isto upravlja vozilom dok mu je odlukom nadležnog organa zabranjeno upravljanje motornim vozilom jer se nije odazvalo na predavanje o posljedicama koje proizilaze iz nepoštovanja saobraćajnih propisa zbog sakupljenih sedam kaznenih bodova u toku jedne godine, te isto nije koristilo sigurnosni pojas.

Provjerama u službenim evidencijama utvrdili su da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 2.809 KM.Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Policijska stanica Brod je tokom ove godine od višesktrukih povratnika u činjenju prekršaja ukupno oduzela sedam putničkih automobila.

(MUP RS)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)