Site icon eBrod

Jeremić u radnoj posjeti JZU Specijalna bolnica za hroničnu psihijatriju u Modriči

Direktor JZU „Dom zdravlja” Brod Igor Jeremić je danas posjetio JZU Specijalnu bolnicu za hroničnu psihijatriju Modriča, te održao radni sastanak sa direktorom bolnice Sinišom Nikićem i menadžerom kvaliteta Ognjenom Cvijanovićem.

U sklopu ove posjete, predstavnici Specijalne bolnice su ustupili jedan dio medicinskih uniformi za Dom zdravlja u Brodu, koje su u bolnicu stigle od strane Crvenog krsta Šamac, a nisu iskorištene, na čemu je direktor Doma zdravlja bio zahvalan i istakao da će biti od velike koristi osoblju koje je zaposleno u ovoj ustanovi.

„Na današnjem sastanku smo razmotrili teme od značaja za obe ustanove, razmijenjene su informacije o dosadašnjim aktivnostima, te planovima za dalji period. Ovakve saradnje su od velikog značaja za Specijalnu bolnicu, i mi ćemo se truditi da radimo na jačanju istih, sa domovima zdravlja i centrima za mentalno zdravlje, kako bi omogućili što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu stanovništva i bolje uslove za pacijente”, naglasio je direktor bolnice Siniša Nikić.

Zadovoljstvo sastankom i uspostavljanom saradnjom nije krio ni Jeremić.

“Sastanak je bio uspješan, dogovorena je buduća saradnja ove dvije ustanove na obostrano zadovoljstvo. Pored toga, planirano je da u ovoj godini poradimo i na opremanju našeg Doma zdravlja neophodnom opremom, a na zadovoljstvo naših sugrađana”, navodi Jeremić.

Exit mobile version