Jeremić na čelu brodskog SPS-a

Sinoć je u sali Skupštine opštine Brod održana 1. izborna konferencija brodskog odbora Socijalističke partije Srpske. Osamdeset pet prisutnih delegata biralo je budući sastav Opštinskog odbora.

U svom obraćanju prisutnima, predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak naglasio je da “SPS u Brodu i izbornoj jedinici 4 očekuje dobar izborni rezultat i direktan poslanički mandat”.

Da SPS okuplja mlad tim, pokazao je i sastav prisutnih u na sinoć održanoj konferenciji.

“Ovakav rezultat se očekuje i zbog brojnog, aktivnog i mladog odbora SPS u Brodu koji je i na prošlim lokalnim izborima ostvario odličan rezultat”, istakao je Selak.

Izborna konferencija je protekla u opuštenoj, drugarskoj atmosferi. Novoizabrani opštinski odbor, koji broji devet članova, jednoglasno je povjerenje ukazao Igoru Jeremiću da bude predsjednik odbora.

Svečanom događaju brodskog SPS-a, pored predsjednika Selaka, prisustvovali su i generalni sekretar Gordan Milošević, predsjednica Foruma žena Darinka Pejić i predsjednik Foruma mladih SPS Milan Unčanin, predsjednik regionalnog odbora IJ4 Nikola Savić, a kao gost na konferenciji prisutne je pozdravio i načelnik Opštine Brod Zoran Vidić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)