Humanitarna akcija “Kad se naše ruke slože – sve se može”

U nedjelju, 21. februara, u prostorijama udruženja Korak nade u Brodu održana je humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava za Slobodana Kovačevića, kojem je hitno neophodna transplatacija srca a koja iziskuje enormna finansijska sredstva.

Naše sugrađanke, Ljubinka Radovanović-Dujaković, Snježana Gavranović i Slavica Škvorc, profesionalne maserke i fizioterapeuti, odlučile su svoj rad donirati u humanitarne svrhe, a sredstva prkupljena putem masaži, da uplate na Slobodanov račun.

Simbolične cijene masaže leđa u trajanju od 20 minuta, pregledi kičme, edukacije za terapijske vježbe uspjele su privući veliki broj naših sugrađana.

Kroz ovaj vid humanitarnog rada, u nedjelju je skupljeno 1.940,00 KM i 60,00 evra, a iznos je uplaćen na račun Slobodanovih roditelja.

– Dragi prijatelji, klijenti, ljudi – ma kakvi ljudi, vi ste LJUDINE! Vašom nagradom a naš rad i vašim prilogom nama, naših 6 rukica danas je skupilo 1.940,00 KM i 60,00 evra koje ćemo uplatiti za Slobodanovo novo srce! Hvala vam na povjerenju i što ste danas stali uz nas. Akciju ponavljamo za mjesec dana, jednom mjesečno, dok ne ispratimo Slobodana na transplataciju, poručile su Ljubinka, Snježana i Slavica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.