Federalni ministar Ramić u posjetio Opštinu Brod

Edin Ramić, ministar u Vladi Federacije BiH, posjetio je danas opštinu Brod.

Ramić, koji je na čelu federalnog Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, posjetu je iskoristio radno. Naime, obišao je povratničku zajednicu u Brodu.

Sa načelnikom Broda Zoranom Vidićem razgovarao je o stanju povratnika u Posavinu, tačnije Brod, kao i o projektima koji su u fazi realizacije na teritoriji ove opštine.

Na sastanku je predočeno da je u toku realizacija projekta sanacije i asfaltiranja nekoliko putnih pravaca u povratničkim mjestima, a finansiranje projekata na sebe je preuzelo Ramićevo ministarstvo uz učešće opštine Brod.

Ramić je, takođe, posjetio i prostorije Kajak-kanu kluba “Premium” gdje je razgovarao sa predsjednikom kluba Hilmijom Hodžićem, koji mu je sa ponosom prezentovao aktivnosti brodskih kajakaša kao i rad kluba, ali i pričao o istoriji i veličini brodskog kajak-kluba. Federalno ministarstvo je u prethodnom periodu pomagalo ovaj klub.

Opština Brod je započela rekonstrukciju prostorija koje koristi KKK “Premium” i ta faza još traje. Hodžić je ukazao na potrebu i značaj prostorija za klub i mladost koja ga krasi, a Ramić je obećao podršku kako bi sportisti imali uslovne prostorije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.