Dostava na kućnu adresu u režiji mladih Brođana: Trofido izlazi na tržište

Po uzoru na veće gradove, gdje dostava hrane i kućnih potrepština uveliko cvjeta, dvojica naših Brođana su se odlučno upustili u avanturu sa vlastitim brendom – Trofido.

Trofido je platforma koja omogućava svim ugostiteljima i proizvođačima da prikažu svoje proizvode na najbolji način. Kreirali su je dvojica naših sugrađana, Siniša Kojić i Marko Stojaković.

Trofido vrši uslugu dostave raznih proizvoda, za sada samo na teritoriji grada Broda. Naručite ono šta Vam je potrebno direktno na Vašu kućnu adresu.

U vrijeme divljanja cijena, s naglaskom na cijene goriva, Siniša i Marko su se bazirali na kategoriju zdravog života kao i očuvanja okoliša. Dostavu vrše biciklom.

“Ukoliko želite da objavite svoje proizvode na naš sajt možete nam se javiti bilo kada. Prijave za partnere su UVIJEK otvorene. Dostavu vršimo biciklima, sve u cilju očuvanja prirode i okoline. Najbitnije nam je da naši klijenti budu 100% zadovoljni našom uslugom”, ističe mladi dvojac Trofida.

Lista klijenata se širi iz dana u dan, a do zvaničnog početka rada ostalo je svega nekoliko dana. Posljednji ponedeljak mjeseca juna, odnosno 27.6. je dan kada bi ova dva mlada entuzijasta trebali započeti vlastiti biznis.

“Trenutno sa nama sarađuju Brod Promet, Poslastičarnica Asentić, Domaće Radinost MS, Stella, Aleksandrija i Nešo market. Nadamo se da će se i drugi zainteresovani poslovni subjekti pridružiti našoj priči kako bismo učinili naš mali grad otvorili novim poslovnim idejama. Radno vrijeme je od dostave u početku je od 9 časova do 19 časova, svakim radnim danom od ponedeljka do petka kao i subotom u istom terminu. Nedeljom ne radimo”, kažu Siniša i Marko.

U slučaju da im se neko želi pridružiti na poziciji dostavljača, konkurs je uvijek otvoren i nadaju se nekoj budućoj saradnji.

Vi naručite, oni ćemo dostaviti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)