Coffe break otvara vrata u ponedjeljak, igraonica za najmlađe spremna!

Lokacija Tropika, smještenog na samom ulazu u grad, interesantno je mjesto kako domaćim, tako i slučajnim prolaznicima ali i komšijama s lijeve obale Save. Trgovački market uz nekoliko butika od ponedjeljka je bogatiji za novi ugostiteljski lokal koji će u svom sastavu imati igraonicu za najmlađe.

Devedeset sjedećih mjesta na terasi lokala i u unutrašnjem dijelu su nadasve zanimljivo mjesto za popiti omiljenu jutarnju kafu, rashladiti se nekim od prirodnih sokova iz širokog asortimana Coffe Break-a.

Igraonica koja se nalazi u sklopu Coffe Break-a opremljena je nizom sadržaja za vaše najmlađe, tobogani, klackalice, bazen s lopticama, kao i stolići i stolice prilagođeni dječjem uzrastu, učiniće boravak vašeg djeteta ugodnim. Prijatna i domaćinska atmosfera i sigurno okruženje za najmlađe u kombinaciji sa ljubaznim osobljem su nešto novo u našem gradu i svakako su mjesto koje trebate posjetiti.

Takođe, lokal nudi mogućnost i organizacije i proslave dječjih rođendana.

Coffe Break počinje sa radom u ponedjeljak. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7-22 časa, nedjeljom u skladu sa radnim vremenom tržnog centra.

Dođite i posjetite, a u međuvremenu ih zapratite putem Instagram profila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)