Brodski SNSD sinoć upriličio novogodišnji prijem za članstvo

U prepunoj sali konobe “Đorđe” sinoć je organizovana tradicionalna proslava i novogodišnji prijem OO SNSD Brod.

Predsjednik Opštinskog odbora, Milan Zečević obratio se prisutnim članovima koji su se odazvali u velikom broju i koji su svojim dolaskom pružili jasnu podršku radu njihovog odbora.

Milan Zečević, predsjednik OO SNSD Brod

Pored članstva, novogodišnjem prijemu su prisustvovali i koalicioni partneri ovog političkog subjekta.

„Bitno je spomenuti naše koalicione partnere koji su pokazali da smo jedinstveni u namjeri da Brod učinimo boljim mjestom za život svih naših sugrađana“, izjavio je Zečević.

Da su im ove dvije godine opozicionog djelovanja poslužile kao nauk, odnosno da kristališu svoje redove, može se primjetiti po broju i sastavu okupljenih.

„Zahvaljujemo se našim članovima koji su se odazvali i uveličali naš prijem. Vaša podrška nam daje vjetar u leđa da u narednom periodu radimo još više i još snažnije. Okupljeni i jedinstveni krećemo u nove pobjede“, optimističan je Zečević.

Posebnu zahvalnost Zečević je ukazao njihovim domaćinu Siniši Vidiću koji im je upriličio „vrhunsku uslugu u prelijepom ambijentu jednog od najljepših ugostiteljkih objekata na našim prostorima – konobi Đorđe, kao i prijateljima iz benda Plus – Jeleni Aleksić, Zoranu Šukurmi i Goranu Đuranoviću koji su zaslužni za sjajnu atmosferu koja je oduševila sve goste“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)