BeQueen – mjesto gdje Vaša ljepota dolazi do izražaja

Salon ljepote “BeQueen” je više od kozmetičkog salona, mjesto gdje se spajaju prirodna ljepota i magija. Lociran je u srcu Broda, na adresi Trg 7. oktobra 15a (u Lamelama).

BeQueen je mjesto gdje se u ugodnom ambijentu možete opustiti i uživati u opuštajućim tretmanima vrhunskom kozmetikom. U moderno uređenom prostoru dočekaće Vas edukovana mlada kozmetičarka. Uz stalno praćenje modernih tehnologija, ovaj salon vam nudi široku lepezu tretmana koji su vrlo ugodni, efikasni i utiču, ne samo na ljepši vanjski izgled nego, i na osjećaj zadovoljstva i opuštenosti.

Ovdje možete i nadograditi nokte, a u ponudi se nalaze i razni tretmani koji će vašu ljepotu prikazati u punom sjaju kao što su puder-obrve i profesionalno šminkanje. Žene su poludjele i za novim načinom anticelulit masaže, a vacuum-fit i maderoterapija će vam pomoći da imate ljepše tijelo bez “narandžine kore”. Takođe, možete se riješiti neželjenih dlačica sa tijela jer vam salon BeQueen nudi mogućnost depilacije toplim i hladnim voskom.

Ukoliko se još niste odlučili za kozmetički tretman, naša topla preporuka je upravo ovaj salon. Svoje termine možete zakazati lično u salonu ili putem telefona 066/757-243 (Aleksandra).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)