Banovićeva predstavljala Brod na Sajmu lokalnih zajednica u Sarajevu

Zamjenik načelnika opštine Brod Andrijana Banović učestvovala je na Sajmu lokalnih zajednica koji je održana juče u Sarajevu. Predstavnici lokalnih zajednica okupili su se kako bi razgovarali o unapređenju privrednih, turističkih i svih ostalih potencijala lokalnih zajednica BiH i zapadnog Balkana.

„Opština Brod je mala lokalna zajednica, ali sa veoma povoljnim geografskim položajem. Velika prednost nam je što graničimo sa Evropskom unijom, blizina međunarodnog graničnog prelaza kao i carinskog terminala“, rekla je Banović na sajmu te dodala da lokalna vlast pruža podršku novim investitorima s ciljem povećanja zaposlenosti, a svakako treba napomenuti da Brod ima dugu tradiciju u metalskom sektoru, kao i stručnu radnu snagu iz ove struke.

Cilj sajma koji su organizovali Event Expo i klaster „Namještaj i drvo“ bio je da se povežu lokalne zajednice sa zainteresovanim investitorima, rekao je Dinko Mujkić iz drvnog klastera „Namještaj i drvo“, te istakao da je ovaj posao kontinuiran i trajaće i u narednom periodu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)